Vdes një zyrtar i LDK-së, Isa Mustafa i pikëlluar

Ka ndërruar jetë zyrtari dhe veprimtari i LDK-së, Ukë Kalludra.


Me këtë rast, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka ngushëlluar familjen Kalludra.

Me rastin e ndarjes nga jeta, të veprimtarit Ukë Kalludra, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa dërgon këtë telegram ngushëllimi:

“Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të veprimtarit të LDK-së, Ukë Kalludra.

Veprimtaria e tij do të mbetet e pa harrueshme për Degën e Klinës dhe LDK-në.

Në emrin tim dhe të Lidhjes Demokratike të Kosovës, ju shpreh ngushëllime familjes, miqve, kryetarit të Degës, z. Fadil Gashi, aktivistëve të LDK-së dhe gjithë qytetarëve të Klinës.”