Vendet që do të mbesin sot pa rrymë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë ka bërë të ditur për vendet që do të mbesin sot pa rrymë.

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë do të bëhet për shkak të punimeve ne rrjetin energjetik.

Njoftimi:

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

Pejë

1.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 2 (kodi: 51000013) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, Agush Gjoci, Armend Kukleci, Bajram Curri, Bekim Berisha, Besnik Lajqi, Bill Clinton, e Uilsonit, Emrush Miftari, Esat Mekuli (një pjesë), Fatmir Ukaj (një pjesë), Hasan Cermexhia, Heronjët e Dukagjinit, Hoxhë Tasini, Hysni Zajmi, Jashar Ajdini (një pjesë), Kongresi 6 (një pjesë), Lidhja e Pejës, Mehmet Akif Peja, Papa Klementi i XI (një pjesë), Qendra Tregtare, Sali Gashi, Sali Gjuka dhe Serbeze Gashi.

Arsyeja: Vendosja e grupeve matëse pas ndërrimit të ormanit në TS 10/0.4kV.

Prizren

1.

NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pirana (kodi: 30034008) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Piranë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Piranë.

Punimet nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 08:00 – 08:30

Vendet: fFshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Çardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

Arsyeja: Dislokimi i trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.