Kadri Veseli fton qytetarët që ta nënshkruajnë Paktin Kundër Korrupsionit

Duket se refuzimi i partitë për ta nënshkruar Paktin Kundër Korrupsionit, nuk e ka sbrapsur Kadri Veseli.


Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës dhe kandidati për Kryeministër, Kadri Veseli kërkon që qytetarët ta nënshkruajnë Paktin Kundër Korrupsionit.

Ai përmes një video thotë se partitë tjera nuk e kanë nënshkruar Paktin, duke deklaruar se kjo nuk e ndal atë në kauzën e tij kryesore, luftën kundër korrupsionit.

Duke e vlerësuar këtë si një moment kthese ai ka ftuar qytetarët që ta nënshkruajnë, përmes një platforme online. https://www.paktikunderkorrupsionit.com

Tash e sa ditë partitë tjera nuk e kanë nënshkruar Paktin kundër Korrupsionit. Në këtë pakt të Veselit 5 pika parashihen disa hapa konkret në luftë kundër korrupsionit.

Pakti kundër Korrupsionit

Të dashur miq,Nënshkruajeni edhe ju Paktin Kundër Korrupsionit dhe shpërndajeni te familjarët dhe miqtë tuaj.Klikoni këtu: https://www.paktikunderkorrupsionit.com

Publiée par Kadri Veseli sur Mercredi 11 septembre 2019