Veseli konferencë për media në ora 15:00, pritet një lajm i rëndësishëm

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka ftuar për sot konferencë për media, ku pritet të dalë me vendimet e para të paralajmëruar në Konventën Festive të PDK-së ku u rikonfirmua si lider i partisë.


PDK ka njoftuar se kryetari i saj Kadri Veseli do të dalë në një konferencë për media, sot në ora 15:00. Sipas njoftimit, konferenca do të mbahet në selinë qendrore të Partisë Demokratike të Kosovës.

Aty nuk jepet më shumë informacion rreth konferencës.

Portali ‘Periskopi’, me burime raporton se, lideri i PDK-së pritet që në këtë konferencë të kumtojë vendimet e para që ka marrë si kryetar i ri i PDK-së për reformat në partinë që e udhëheqë.

Mbetet të shihet se për çfarë vendime do të flas kryetari i PDK-së dhe i Kuvendit, Kadri Veseli.