Vjedhje e rëndë në një shtëpi në Vushtrri

Një vjedhje e rëndë raportohet të ketë ndodhur së fundi në Vushtrri.


Siç njofton Policia e Kosovës në raportin 24-orësh të saj, qytetari ka informuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur ari, para të gatshme dhe një pistoletë me 200 fishekë (me leje).

Rasti është duke u hetuar.