Vushtrriasi kërcënon një djalë dhe dy femra: Kthemani dhuratën që ua dhashë dikur

Një person në Vushtrri ka vendosur që ta kërkojë dhuratën të cilën e kishte dhuruar dikur.


Ai e ka kërcënuar një djalë dhe dy femra, duke i detyruar që t’ia kthejnë dhuratën.

Për këtë rast, është intervistuar ai dhe të kërcënuarit.

Pas intervistimit palët janë liruar.