Xhemajl Rexha zgjidhet kryetar i ri i AGK-së

Sot ( 19 korrik) është mbajtur Kuvendi për Zgjedhjen e Kryetarit dhe Anëtarëve të Bordit të AGK-së.


Xhemajl Rexha nga Kanal10 është zgjedhur kryetar i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës, shkruan Reporteri.net.

Rexha ishte në garë me gazetarin Arton Mulliqin nga RTK.

Xhemajl Rexha ka arritur të mbledh 171 vota, ndërsa Arton Mulliqi 146 vota.