Zemaj: Ende s’jam infektuar me koronavirus

Ish-ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se ende nuk është infektuar me koronavirus.

Zemaj tha se po mundohet që maksimalisht t’iu përmbahet masave dhe rekomandimeve për mbrojtje.

“Është bindje dhe është diçka që jam munduar ta bartë edhe të të afërmit, familja, rrethi dhe shoqëria.”

“Ka qenë domosdoshmëri për shkak të aktiviteteve që të mbajmë maskën, distancën dhe sidomos higjenën për të mos rënë pre e infeksionit nga prekja.”

“Pavarësisht se njerëzit po keqkuptohen ndoshta”, tha ai në T7.