Zhduket një 39-vjeçar nga Prizreni, familja kërkon ndihmë për gjetjen e tij

Një 39-vjaçar nga Prizreni është shpallur i zhdukur nga familja e tij.

Sabedin Berisha, sipas familjarëve është zhdukur që nga data 1 janar, ndërsa dyshojnë se ai është në Maqeoninë e Veriut, ndërsa kanë kërkuar ndihmë për gjetjen e tij, transmeton Gazeta Online Reporteri.net.

Sipas familjarëve, Sabedini është larguar me veturë të tipi “Land Rover”, ndërsa kanë publikuar edhe numrin e targave dhe numrin e telefonit ku mund të telefojnë të gjithë ata që kanë ndonjë informacion.

Njoftimi i plotë nga familja Berisha:

Sabedin Berisha i lindur më 12.12.1982 nga Leskovci i Prizrenit nga data 1 janar është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer. Familjarët dyshojnë se ai është në Maqedoni dhe për këtë kërkojnë ndihmë nga qytetarët që nëse e kanë parë të lajmërohen.

Sabidini nga shtëpia është larguar me veturën Land Rover e gjelbërt e mbyllur me targa 04 205 BU

Për çdo informacion mund të lajmëroheni në numrin e telefonit 070 848 043