Zhduket një djalë në Prishtinë

Që nga dita e diele një djalë në Prishtinë është zhdukur.


Për zhdukjen e tij në polici ka raportuar babai i tij.

Policia raporton se rasti është duke u hetuar.

“Rr. Fitush Kukaj, Prishtinë 18.07.2021 – 18:00. Ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar policinë se djali i tij, në kohen e lartshënuar ka dalë nga shtëpia dhe nga ajo kohë nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në hetime”, ka njoftuar Policia e Kosovës.