Zhduket një vajzë me probleme psikike në Pejë

Sot Policia e Kosovës ka njoftuar se një burrë nga Peja, ka raportuar se motra e tij, e cila është me probleme psikike është larguar nga shtëpia dhe familjarët nuk e dinë vendndodhjen e saj.


”Viktima femër është zhdukur nga ora 12:30”, njofton Policia e Kosovës.

Rasti vazhdon të hetohet nga organet kompetente.