8 shenja që tregojnë se keni një të dashur falso!

Nëse jeni në atë që duket si një marrëdhënie serioze dhe e përkushtuar dhe më në fund vendosni të thoni, “Të dua”, vetëm për të pasur përgjigjen e personit tjetër diku nga “faleminderit” deri në heshtjen e plotë, bota juaj do të ndihet sikur po shkatërrohet.

Dhe tani filloni të pyesni veten nëse personi tjetër po tregohet aq i sinqertë dhe i hapur me ju sa keni menduar, përcjellë Reporteri.net.

Por, paaftësia e tyre për tu hapur para jush për ndjenjat e tyre sigurisht që duhet t’ju bëjë të mendoni ndryshe për raportin.

Këto janë 8 shenja paralajmëruese që tregojnë se partneri juaj mund të jetë duke ju mashtruar për dashurinë e tij ndaj jush.

1. Ata e deklarojnë dashurinë e tyre më shumë në rrjetet sociale dhe rreth miqve sesa në privatësi.

2. Bisedat tuaja janë më të thata se shkretëtira e Saharasë

3. Ata nuk punojnë me ju për të gjetur zgjidhje për problemet

4. Ju nuk jeni prioriteti i tyre

5. Ata përmendin ish të dashurën shumë shpesh

6. Ata nuk bëjnë plane për të ardhmen me ju

7. Atyre u pëlqen të flasin vetëm për veten

8. Ata përpiqen të të ndryshojnë ty dhe zakonet e tua

/Reporteri.net/