2po2: Ky virus shpresoj të na ketë dhënë mësime positive

2Po2 numëron të mirat që i solli koronavirusi, krahas gjithë anëve negative që do t’i lë pas.


Pandemia koronavirus ua mori jetën një numri të madh të njerëzve, derisa shumë të tjerë janë infektuar dhe po vazhdojnë të rikuperohen.

Reperi 2Po2 me anë të një postimi në Instagram thotë se shpreson që nga kjo pandemi të kemi marrë mësime pozitive.

“Planeti po merr frymë dhe bëhet më mirë kur ndotja është më e vogël. Në Venedik uji u bë i pastër sërish, në Sardina delfinët po notojnë në portin e Cagliarit, në Kinë dhe Itali, në veçanti ndotja është zvogëluar. Shpresoj që ne kemi marrë mësime pozitive nga kriza nga COVID-19”, ka shkruar ai.

Për ndryshe, në Kosovë deri tani janë shënuar 20 raste të të infektuarve me koronavirus.