‘A star is born’, është albumi më i shitur në SHBA

“A star is born” ka arritur të bëhet albumi më i shitur në SHBA.


“A star is born” në krye të klasifikimit është radhitur si një ndër albumet më të shitura në SHBA.

Lady Gaga arriti të bëhet emri më i komentuar kur mori pjesë në film bashkë me Bradley Cooper dhe zëri i saj mori po ashtu vëmendjen.

Albumi i dyshes doli të jetë i pari dhe më i shituri në SHBA andaj qëllimi i të dy artisrtëve konsiderohet të jetë arritur.

Për dyshen ishte diskutuar madje se në mos janë në lidhje pasi ishin shumë të afërt me njëri-tjetrin po këtë e mohoi Gaga nëpërmjet postimit të një fotografie në Instagram aty ku tregoi se Cooperin e ka vetëm mik të mirë.