Alban Skenderaj dhe 2Ton e kallin me ‘Drejt në zemër’

Kohë më parë Alban Skenderaj dhe 2Ton paralajmëruan një projekt të përbashkët.


Tashmë pritjes i erdhi fundi pasi kënga me titullin ‘Drejt në zemër’ nga dy artistët e njohur është publikuar.

Kënga erdhi me tekst të Albanit dhe 2Ton ndërsa u punua nga Lorenc Alija, për videoklipin u përkujdes ‘Talelli Production’.

Kujtojmë që ky është bashkëpunimi i tyre i parë dhe sigurisht pritet të pëlqehet nga adhuruesit e tyre.