Antonela kapet keq me Shqipen

Antonela u përplas me Shqipen gjatë debatit, duke u ngritur në këmbë dhe i bërtiste tek fytyra.


Antonela dhe Shqipja kishin mosmarrëveshje gjatë debatit në puntantën e sontme në “Përputhen”,.

Në festën e “Përputhen”, Mevlani kishte kënduar bashkë me Antonelën, gjë që kishte bërë Ledianën ta bllokonte në të gjitha rrjetet sociale.

Kjo video e transmetuar në program, u diskutua edhe mes konkurrentëve në studio, ku nuk mungoi reagimi i Shqipes.

Ajo tha se videoja ishte tallëse dhe mirë ka vepruar Lediana, ngase nëse do ishte në vendin e saj do ishte ndjerë njësoj.