Aristela kapet me Antonelën, e quan atë një njeri ‘fals’

Në episodin e fundit të “Përputhen” janë kapur keq Aristela dhe Antonela.


Në episodin e fundit të “Përputhen”janë kapur keq Antonela, Blerimi dhe Aristela.

Mes një debati që ndodhi me Antonelën dhe Blerimin, produksioni ka kërkuar një përballje mes dy konkurrentëve.

Ndërsa kjo kërkesë nuk është pritur aspak mirë nga të dy konkurrentët ku edhe pasoi një tjetër debat i ashpër mes Blerimit dhe Antonelës. Antonela ishte ajo e cila nuk pranoi të bënte përballjen me Blerimin, zgjedhje kjo e cila nervozoi Blerimin tutje, duke bërë që ai të fillonte me të bërtitura ndaj konkurrentes.

Kjo ka vazhduar në një përplasje tjetër mes Antonelës ku edhe e ofendoi Aristelën duke i thënë, “Mos kërce si pula”.

Aristela sigurisht se nuk e priti mirë këtë dhe vazhduan ofendimet ndaj njëra tjetrës.