Atdheu i bën kërkesën e “çmendur” moderatores shqiptare

Atdhe Xharavina, në intervistën e fundit përballë moderatores Ester Bylyku, ka treguar vështirësitë që hasi në EVropë.


Ndër punët që ka bërë, ai përmendi ndërtimin, larjen e pjatave dhe pastrimin.

Nga këtu nisi edhe një keqkuptim mes Atdheut dhe moderatores Ester Bylyku, e cila nuk e besonte këtë të fundit.

Kjo e ka shtyrë Atdheun madje t`i bëjë një propozim të çuditshëm.

Pjesë nga biseda:

Ester Bylyku: Çfarë ke pastruar në Europë?

Atdhe Xharavina: “Shtëpia.”

Ester Bylyku: Po më gënjen….

Atdhe Xharavina: “Po ke ndonjë gjë për të pastruar në shtëpi, më thërrit se vij unë menjëherë.”