Aurora, vajza që synon tregun muzikor në Slloveni

Aurora një vajzë shqiptare e cila po synon të depëtroj edhe ne tregun Slloven, ajo së fundi ka realizuar këngën ” Lost Myself”.


Teksti i këngës sipas Aurorës është shkruar në Londër nga Juli Jonyz, ndërsa videoklipi dhe këndimi i këngës janë bërë në Lublanë në Slloveni.

Ajo përvëç këngëve realizon edhe kovera të këngëve si të Rita Orës të këngës ” Your Song”, Aurora tregon se konveri i kësaj këngë është bërë në qendër të Lublanës.

Ajo i tregoj planet për të ardhmen dhe tha se do ti bëjë edhe dy kovera të tjerë si dhe një këngë.

Aurora ka treguar që më shumë preferon të këngoj në Slloveni pasi që sipas saj është më lehtë dhe me mirë.