Barku i Yllka Kuqit është fryrë shumë, kështu duket ajo shtatzënë

Ditë më parë u përfol për një shtatzëni të mundshme për këngëtaren e mirënjohur Yllka Kuqi.


Shumë zëra e fjalë u dëgjuan duke pëshpëritur për këtë lajm, që shumëkush e ka pritur, e veçanërisht vet artistja

Përkundër se u tha e u komentua nga të gjithë ky lajm, nga Yllka nuk kemi pasur ende pohim apo mohim lidhur me këtë.

Edhe pse nga burime të sigurta ka ardhur ky super lajm, të gjithë janë duke pritur për një konfirmim sa më të shpejtë të Yllkës.

Por, deri më sot nga ajo nuk ka pasur as një reagim apo lëvizje që do të pranonte gjithçka e do të dilte në shesh e vërteta.

E, nëse jo nga ajo, atëherë janë imazhet dhe veshjet e saj që po e shpalosin dalë nga dalë barkun e saj.

Veçanërisht, nëse e shikoni me vëmendje këtë fustan të saj të gjelbërt, do ta vëreni edhe ju pak barkun që iu është fryrë, e Yllka si Yllkë nuk ka si të duket më mirë.