“Borëbardha”, e Capital T dhe 2po2

2po2 dhe Capital T, bashkojnë forcat edhe njëherë për të sjellur projektin më të ri.


Reperët e njohur kosovar kanë lansuar këngën ‘Borebardha’ e cila është sjellur së bashku me videoklip.

Teksti është shkruar nga vet reperët, muzika nga Rzon ndërsa kilip i realizua nga ‘Imagine Films’.

Kënga tashmë gjendet në kanalin ‘Youtube’ dhe të gjitha platformat e tjera.