Capital T: ‘Të kesh një zemër të mirë në ditët e sotme është një cilësi e përshtatshme vetëm për transplantin e organeve’

Këngëtari njihet për postimet e tij të shpeshta në rrjetet sociale.

Dhe, Capital T shpesh herë iu bashkëngjit fotografive dhe videove të tij edhe përshkrime interesante.

Së fundi, në profilin e tij zyrtar në Instagram ka publikuar tri imazhe teksa ka shkruar se të jesh një njeri i mirë sot nuk vlerësohesh.

“Të kesh një zemër të mirë në ditët e sotme është një cilësi e përshtatshme vetëm për transplantin e organeve”, ka shkruar Kapo.

 

Ndryshe, komentet dhe pëlqimet e shumta nuk i munguan nga ndjekësit që nuk janë të pakët.