“Çdo vit që ikën më shumë të dua “, shkruan Ami në urimin për ditëlindjen e Ermalit

Sot është një ditë e veçantë për Ermal Mamqin. Ai feston ditëlindjen dhe ka marrë urimin më të bukur nga partnerja e tij.

Në ditën speciale të lindjes, nuk mund të mungonin fjalët e zemrës dhe urimi emocionues nga ana e Amit për Ermalin. Ajo i shkruan: “Çdo vit që ikën më shumë të dua @ermalmamaqiofficial!!!❤ Sa shumë gjëra kemi ndërtuar dhe kaluar bashkë dhe sa të tjera na presin….#lifeexperience”!