Çifti më i dashur, Michelle dhe Barack Obama do vijnë në ekranet tuaja: Zbulohet seriali i Netflix

Barack dhe Obama Michelle kanë njoftuar projektin e tyre të ri, me titull “Ne njerëzit” në platformën Netflix. Animacioni do të ketë 10 episode që zgjasin 3 minuta secila, të cilat do të jenë në formën e videoklipeve muzikore.


Çifti presidencial shpjegoi dëshirën e tyre për të “edukuar brezin e ri të amerikanëve për fuqinë që kanë si qytetarë”.

Artistë të njohur do të jenë të pranishëm në episodet me këngët e tyre, midis të cilëve do të jenë Bibi Regga, Janel Mona, Adam Lambert, Andra Day, HER, Kyle Miranda dhe të tjerë.

Amanda Gorman do të paraqesë poezitë e saj me këngë origjinale dhe kompozime.

Ndërsa seriali përshkruhet si “një thirrje për veprim për të gjithë të rinjtë dhe për të ripërcaktuar konceptet e” pushtetit dhe qytetarisë “në një botë moderne”.

Premiera do të jetë më 4 korrik, Dita e Pavarësisë së SHBA.