Cila aktore e famshe shqiptare “mbulohet”?

Një ndër vajzat më të famshme shqiptare pa diskutim ka qenë dhe është Ajsi Xhaxhaj.


Vetëm në një moshë të vogël ajo zotëronte një famë mjaft të madhe duke u njohur si aktorja kryesore e “Kripëmjaltëzat”.

Por Ajsi vijon të aktrojë dhe e kemi parë në disa filma të Drilon Hoxhës madje na duhet ta pranojmë se është një ndër vajzat më simpatike.

Ajsi gjithashtu është aktive në rrjetet sociale ku publikon foto e video të ndryshme për ndjekësit dhe miqtë e saj.

Së fundmi bukuroshja ka publikuar një seri videosh ku shihet se ka shkuar në xhami për t’u lutur dhe është mbuluar me shami. Sa e bukur duket!