Dafina premton këngë të re këtë muaj

Këngëtarja Dafina Zeqiri nuk po di të ndalet.


Pasi që realizoi një këngë në muajin shkurt ajo ka paralajmëruar se do të vijë shumë shpejt edhe më një këngë të re.

“Këtë muaj do të vije me këngë të re”, ka shkruar Dafina.

Këngëtarja kosovare është shumë aktive në vitin 2020 dhe kjo do të jetë kënga e tretë e saj.