Dardi i “It’s my Love”, ‘dy këmbë, në një këpucë’, gruaja nuk i ndahet më

Konkurenti i “It’s my love”, ditë më parë kurorëzoi dashurinë e tij më martesë.


Bashkëshortja e tij Agnesa, tashmë duket se e shoqëron atë çdo vend.

Çifti në fjalë kanë frekuentuar një nga kafe-baret e kryeqytetit, ku dhe duken të lumtur krahas njëri- tjetrit.

Vlen të përmendim faktin se Dardi ka thënë se i janë dashur vetëm 10 minuta për të vendosur nëse do të martohet me Agnesen ose jo.