Del video: Sa keq janë zënë Arjan Konomi dhe Atdheu në parapaskenë

Takimi Melisa-Atdhe javën e kaluar u diskutuar shumë, nisur dhe nga fakti se Atdheu kishte puthur Anën e parë.


Opinionisti Arjan Konomi madje e quajti të neveritshëm takimin e tyre, gjë që solli dhe debat mes tyre në prapaskenë.

Kjo u diskutua dhe sot në Përputhen Prime: Atdheu: Ti e ke personale me mua?

Arjani: S’më pëlqeu sjellja jote aty. Atdheu: Po ç’është kjo, ne presim kritika por jo ofendime. Nuk mendon se është e tepërt?

Arjani: ishte një termë i fortë për atë që të pashë.