E pyesin për ndërhyrje në buzë, Robert Berisha: Operacioni i vetëm është kur jam bërë synet!

Robert Berisha është njëri ndër më të komentuarit në mediat rozë.


Këngëtari dhe tashmë moderator i njohur ka hasur në një pyetje interesant të një fansi në ‘Instagramin e tij, shkruan Reporteri.net

Reklamë

Asgjë nuk ishte pyetja, krahasuar me përgjigjen e këngëtarit.

I pyetur se a ka bërë operacione plastike në buzë?

Roberti vjen me përgjigjen epike: “I vetmi operacion që e kamë bërë është synetia para 25 vitesh”.