Edhe Shpat Deda me një këngë për izolimin

Qytetarët e vendit tonë janë izoluar për shkak të parandalimit të koronavirusit.


Jo të pakët kanë qenë artistët që kanë shkruar këngën për këtë gjendje, e së fundmi një të tillë e ka bërë edhe Shpat Deda, shkruan lajmi.net.

Ai performancën e shoqëroi edhe me kitarë, dhe videon e ndau me ndjekësit e tij në rrjete sociale.

Dëgjojeni paraqitjen e tij duke klikuar në linkun e mëposhtëm.