Era Istrefi lë anash karrierën ndërkombëtare, i kthehet duetit me motrën e saj

Nora Istrefi dhe motra e saj, Era Istrefi, do të vijnë me bashkëpunim në fund të marsit.


Dyshja kanë gati projektin e tyre të ri të përbashkët.

Era Istrefi, ka bashkuar forcat me motrën e saj për një hit për skenën vendore, shkruan telegrafi. Dyshja besohet se do të sjellin projektin e ri në fund të marsit.

Nora Istrefi ka kohë që s’ka publikuar projekt të ri, ndërkaq Era Istrefi solli projektin me Dmitri Vegas dhe Like Mike.