Famë apo dashuri nga “Për’puthen”? Erion Kukaj futet në industrinë e muzikës

Shumë konkurrentë e asnjë çift në programin e “Për’puthen”.

Thuhet se shumica e tyre hyjnë në këtë program për famë dhe jo për dashuri.

Madje, disa nga ata janë bërë pjesë e tregut muzikor.

Së fundmi, kësaj industrie i është futur, Erion Kukaj, me një këngë që e lansojë gjatë qëndrimit në program.

Ndërsa tani në ‘TikTok’ është publikuar një video tjetër duke paralajmëruar këngën e re.

Duket se qëllimi i konkurrentëve është hapja e rrugëve drejt suksesit.