Fationi i “Për’Puthen” zhvishet në takim, Ana i bën masazh në mes të lokalit

Ana dhe Fationi kanë dalë në takimin e katërt, ndërsa duket se mes të dyve pëlqimi sa vjen edhe rritet.


Tërheqja fizike mes tyre nuk mungon dhe jo vetëm kaq, por Fationi tha se Ana po i “hy në zemër”.

Ndërkohë, në takim ata kanë surprizuar, kur të ulur në një lokal, Ana i ka bërë masazh Fationit.

Ky i fundit hoqi këmishën, ndërsa Ana filloi t’i masazhonte shpatullat, e duket se Fationi e shijoi shumë këtë moment.