Fero rrezikon në trafik, e mëson vajzën 8-mujashe të vozitë

Reperi Fero ka bërë një veprim aspak për tu marrë shembull.

Ai gjatë vozitjës ka marrë afer vetës edhe vajzën e tij 8-muajshe, e që sipas tij po e mësonte të vozisë, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Me këtë, Fero ka rrezikuar vetën dhe vajzën e saj, ndërsa ka bërë edhe kundërvajtje pasi sipas ligjeve të trafikut në Kosovë, ky vperim është i ndaluar dhe mund të gjjobiten të gjithë ata që e bëjnë.

Në video Fero shihet se mburret me këtë veprim.

“Dikush i ka bërë 25 vjet e hala nuk u mësu me vozitë, ti me 8 muaj po vozitë, ashtu qika jem” dëgjohet duke thënë Fero me mburrje./Reporteri.net/