Filmi “Coming 2 America” publikohet në mars të vitit 2021 në Amazon

Filmi i ardhshëm i Eddie Murphy “Coming 2 America” më në fund ka një plan për premierë.


Vazhdimi i komedisë së dashur të vitit 1988 do të shfaqet premierë në ‘Amazon Prime Video’ më 5 mars 2021, njoftoi Amazon Studios të Premten.

Filmi, i cili ribashkon Murphy dhe Arsenio Hall, ishte fillimisht një shfaqje teatrale e Paramount Pictures.

”Coming 2 America ishte një fenomen kulturor që është një nga komeditë më të dashura dhe më të famshme të të gjitha kohërave”, tha Jennifer Salke, kreu i Amazon Studios, në një deklaratë.

“Ne e dimë që publiku në të gjithë botën do të dashurohet me këtë film gazmor, që me siguri do të bëhet një favorit i përjetshëm”, shtoi ajo.

Premisa e filmit, sipas njoftimit për shtyp, ndjek ish-Princin Akeem Joffer (Eddie Murphy), i cili pritet të bëhet Mbreti i Zamunda. Sidoqoftë, gjatë kësaj kohe, ai zbulon se ka një djalë, Lavelle (Jermaine Fowler), për të cilin nuk dinte kurrë në Amerikë.

James Earl Jones, Shari Headley dhe John Amos gjithashtu do të përsëritin rolet e tyre, gjersa do ketë edhe aktorë të rinj si: Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan dhe KiKi Layne.