Fotografi të rralla të vitit 1996, Diellza Kolgeci dhe Blerta Syla në “Miss Kosova”

Kanë kaluar kaq shumë vite por ato ende mbeten ikonat e bukurisë shqiptare.


Bëhet fjalë për bukuroshet Diellza Kolgeci dhe Blerta Syla, dy nga femrat shqiptare që vazhdojnë të ruajnë freskinë dhe origjinalitetin në pamjen e tyre.

Këtë e vërtetojnë edhe disa fotografi të vjetra të vitit 1996, ku vajzat shihen së bashku dhe kanë qenë në moshën 17-vjeçare.

Fotografitë janë realiuzar gjatë përgatitjeve të “Miss Kosova 1996”, vit kur Diellza arriti të rrëmbejë kurorën e më të bukurës në Kosovë.

Bashkë me Diellzën dhe Blertën në fotografi shihen edhe vajza të tjera bukuroshe, pjesëmarrëse në garën e më të bukurës atë vit.