Genc Prelvukaj nuk i reziston dot kësaj fotografie seksi të Eni Koçit

Eni Koci ka ndarë me ndjekësit një fotografi atraktive në Instagram, ku nuk mungoi komenti i Gencit.


Genc Prelvukaj dhe Eni Koci janë çift shumë i komentuar në shtypin rozë.

Ishte Eni ajo e cila së fundi ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën shfaqet joshëse e ulur në karrige.

Në mesin e shumë komenteve, ishte edhe ai i Gencit, i cili ia dërgoi një figurë të  lules në koment.

Përndryshe, dy artistët ka pak kohë që kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me fejesë.