Genc Prelvukaj publikon këngën e re

Hip hop ylli Genc Prelvukaj ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor.


“Vendi i origjinës”, mban titullin kënga e re e artistit, Genc Prelvukaj të cilën e ka realizuar edhe me një klip të thjeshtë por tejet interesant.

Genci tregoj se kjo këngë nuk është realizuar për qëllime komerciale. Është këngë që i dedikohet krahinës së Plavës dhe Gusisë.

Kënga tashmë gjendet në kanalin zyrtar, YouTube dhe pritet të pëlqehet nga fansat e tij të shumtë kudo.