Geti dhe Marina ndajnë me publikun foton e parë familjare

Getoar Selimi e ka konfirmuar lindjen e vajzës.

Përmes një fotografie në Instagram, ai ka ndarë lajmin e bukur me ndjekësit, ku ka konfirmuar edhe emrin Marget.

“Faleminderit Zotit qe na bekoi me nje engjell si ti, Jeta jone. MARGET SELIMI 24/11/2021” – është shprehur ai.

Të njëjtën fotografi e ka publikuar edhe Marina, me një përshkrim të ngjashëm.