Giljani afër puthjes në buzë me Sindin, Sara ‘xheloze’ ironizon: U lodh e shkreta

Sindi dhe Giljani kaluan shumë mirë në takimin e tyre, ku nuk kanë munguar bisedat e ngrohta, komplimentet dhe kërcimi.


Pas takimit me Sarën dhe Jasminën, Giljani pati takimin me Sindin ku u duken shumë të afërt me njëri tjetrin, ku edhe gjatë një kërcimi ishin shumë afër puthjes së tyre.

Por Sindi iu përgjigj duke thënë se nuk e lejoi ajo që të bëhej puthja.

Sara ‘xheloze’ ironizoi duke e pyetur Giljanin:’Pse nuk e puthe se u lodh e shkreta?’,

Ndërkohë në studoi rrjedha ndryshoj gjithqka sepse Sara hyri në mes duke kërkuar një takim katër minutësh dhe Sindi u prek nga pranimi i Giljanin ku mandje nuk deshi që takimi as të mos transmetohej.