Gjikos dhe Elita aheng për Zërin

Çifti i njohur Gjiko dhe Elita Rudi një muaj më parë u bën prindër për herë të parë. Prezantuesja në jetë  solli një djalë të cilit e pagëzuan me emrin Zëri.

Duke qenë fëmiu i parë në familjen e Gjikos, familja e tij organizuan një aheng me muzikë live, ndërsa në rrjetet sociale kanë nisur të qarkullojnë imazhe nga kjo festë. /Reporteri.net/.