Haily Bieber flet për herë të për raportin me Selena Gomez dhe Justin Bieber

Hailey kurrë nuk i ka adresuar këto pretendime publikisht, por ajo ka diskutuar se sa ka ndikuar situata mes Selenës, Justinit dhe kontributit të publikut.

Drejtuesja e emisionit e pyeti se publiku është i fiksuar me ish-lidhjen e bashkëshortit të saj.

“Njerëzit ishin të fiksuar që Justin dhe Selena të ishin bashkë,” tha ajo. “A keni qenë ndonjëherë me Justin në mënyrë romantike në të njëjtën kohë me Gomez?”

“Kjo është kaq e çmendur. Unë fjalë për fjalë nuk kam folur kurrë për këtë, “tha Hailey.

“Shumë nga përjetësimi dhe urrejtja vjen nga ‘Oh, ti e vodhe atë’. Bëhet fjalë për njerëzit që e dinë të vërtetën. Sepse ka një të vërtetë.”, është shprehur ajo.

Bëjmë të ditur se këngëtarja Selena Gomez është duke punuar në dokumentarin e saj, i cili do të behët dali së shpejti.

A do të flas Gomez në lidhje me ketë trekëndëshin e krijuar nga publiku në dokumentarin e saj, pritet të shihet.

Justin Bieber dhe Selena Gomez patën një lidhje që zgjati rreth tetë vite. Të dy u rikthyen bashkë në vitin 2017 dhe u ndanë përgjithmonë në vitin 2018. Justin dhe Hailey u martuan më vonë po atë vit.