Ja si duket në jetën reale ‘Night King’ nga seriali ‘Game of Thrones’

Karakteri i tij u ballafauqa me një fund të ashpër gjatë Betejës së Winterfell në episodin e tretë të sezonit të fundit të serialit ‘Game Of Thrones’.


‘Night King’ është demaskuar tashmë, prapar të cilit fshihetaktor i shquar sllovak, i kthyer në aktorin Vladimir Furdik, i cili më parë u shfaq në skenë Skyfall dhe Thor: The Dark World.

Ylli i aktrimit, 48 vjeç, tregon pamjet e pikturuara dhe pamjen klasike të tij në rrjetin social ‘Instagram’, transmeton lajmi.net.

Ai në episodën e fundit e kishte pësuar vdekjen nga ‘Arya Stark’, pas një sulmi të papritur nga prapa, gjersa ky i pari po tentonte ta mbyste Brandon Stark.

Sidoqoftë, të ndjekim fotografinë e tij.