Këngëtarja shqiptare humb personin e dashur, përlot me fjalët

Këngëtarja shqiptare, Argjentina Ramosaj, ka bërë me dije se ka humbur një person të dashur të familjës.


Bëhet fjalë për vjehërrin, babai i burrit të saj, Dukagjinit.

Duke thënë se e donte shumë dhe e respektonte, ajo përloti me dedikimin prekës.