Këngëtarja ukrainase elektrizon skenën e “The Voice of Greece” me këngë shqiptare

Skena e “The Voice of Greece” është ndezur nga një këngë shqiptare. Ukrainasja Angelina Statyeva zgjodhi që në “blind audition” të konkurrojë me këngën e bukur shqiptare, “Lule Lule”.


Me një zë brilant dhe performancë fantastike, ukrainasja mahniti jurinë e “The Voice”. Të gjithë ata shtypën butonin dhe u kthyen për Angelinën.