Kështu duket sot ‘Vajza më e bukur në botë’

Ishte vetëm 6 vjeçe kur në vitin 2007 u quajt “vajza më e bukur në botë”. Fillimisht Thylane Blondeau ishte në listën e 100 fytyrave më të bukura të atij viti.


Sot Thylane Blondeau është rritur por është ende e bukur dhe ka arritur në majën e tabelës së “Tc Candler” në vitin 2018, e cila më parë kishte zgjedhur si më të bukurat e planetit Michelle Pfeiffer dhe Nicole Kidman.

Thylane filloi modelimin kur ishte vetëm 4 vjeçe për Jean Paul Galtier dhe10 vjeçe ajo u zgjodh nga Tom Ford si një modele për kompaninë e modës ‘Vogue Franc.

Pastaj vazhdoi karrierën si modele dhe sot është në mesin e më të kërkuarve nga stilistët dhe revistat e modës.