Kopertinat e revistave amerikane shkëlqejnë ndryshe me bukuri shqiptare

Jehona Dreshaj ka zbuluar se është në kopertinën e “Hour Detroit Magazine”.


Revista e njohur e ka zgjedhur modelen shqiptare me vendbanim në SHBA, që të jetë imazh kryesor i kësaj kopertine duke reklamuar më të mirat e Detroitit duke nisur nga ushqimi, tek vendet për t’u vizituar, etj.

Jehona e publikoi kopertinën dhe u shpreh se ndihet e nderuar që u përzgjodh si imazh i revistës.

Mesa duket bukurisë shqiptare bota nuk i reziston dot, e Jehona është një tjetër shembull që e vërteton.