Kosovari i Përputhen dikur kishte qenë reper, “idol” e kishte Feron

Emisioni i dashurisë “Për’puthen” tani ka nisur sezonin e tretë, e që tani ka më shumë konkurrent nga Kosova se sa viteve të kaluara.


Eduard Kuqi është njëri nga konkurrentët me prejardhje nga Kosova e që disa vite jeton në Zvicër.

Reklamë

Por, ai nuk është krejtësisht emër i panjohur, pasi gjatë vitit 2019 ai kishte vendosur t’i futej muzikës dhe në një intervistë për “T7” kishte treguar për planet e tij.