Kur Dua thoshte se ëndërron të bëhet si Rita, dëgjoni intervistën në shqip

Pesë vite më parë Dua Lipa ëndërronte të kishte një karrierë si Rita Ora, asokohe shqiptarja që po pushtonte majat e klasifikimeve botërore.


Ishte gjithnjë në krye dhe ngjitej në skenat që për Dua Lipën ishin jo vetëm ëndrra. Këtë intervistë, Dua Lipa e ka dhënë gjatë verës së vitit 2013, por tani kjo pjesë e intervistës po bën xhiron e botës.

Por ndërsa, mediat në botë po krahasojnë dy yjet e muzikës dhe sukseset e tyre të njëpasnjëshme, për shqiptarët që komentojnë në rrjetet sociale dhe portalet, të dyja bashkatdhetarët mbeten modele që duhen ndjekur.