Ky është burri i Gresa Behlulit, biznesmen i njohur nga Prishtina

Gresa Behluli pritet që gjatë javës ti jep fund beqarisë.


E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.

Dhëndëri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.

Ai është Lulzim Ibrahimi, biznesmen i njohur derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisë informative si dhe është edhe nënpresident i Klubit Basketbollit Prishtina.